PSWC-Advocaten: Secretariaatsmedewerker

PSWC-Advocaten

Laura Sol

info@pswc-advocaten.be

Gemeentestraat 4 bus 6

Turnhout

30 aug

Beschrijving

PSWC-Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gelegen in hartje Turnhout dat al meer dan 20 jaar bestaat. Ons kantoor telt 11 advocaten en 5 secretariaatsmedewerkers, een enthousiast en gedreven team waar we trots op zijn. We begrijpen dat kwalitatieve dienstverlening enkel kan worden gerealiseerd door sterk teamwerk: een goede samenwerking staat bij ons dus centraal.

Profiel

Onze secretariaatsmedewerkers zijn erg betrokken bij het werk, organisatorisch sterk en nauwkeurig. We zijn op zoek naar een fijne collega die in dit profiel past. Kandidaten hebben bij voorkeur een bachelor rechtspraktijk of aanverwante opleiding, dan wel ervaring in secretariaatswerk.

Aanbod

De secretariaatsmedewerkers zijn de drijvende krachten van ons kantoor. Door de organisatie van het inkomend mailverkeer, telefonie en afspraken houden ze het kantoor draaiende. Ze zijn cruciaal voor het werk van de advocaten door onder andere het uittypen van dictaten. Op die manier leren ze de verschillende dossiers ook inhoudelijk kennen.

Procedure

Stuur een mailtje naar laura.sol@pswc-advocaten.be en we nemen graag contact met jou op.