Welkom op onze nieuwe website!

Waarde confrater,

Na een welverdiende zomerpauze hoop ik dat u weer helemaal opgeladen en fris aan de start van het nieuw gerechtelijk jaar komt. Misschien kreeg uw toga een beurt bij de droogkuis en ruikt uw befje nog naar waspoeder.

Ik wil u dan ook graag opnieuw welkom heten en deze gelegenheid aangrijpen om opwindend nieuws met u te delen: onze gloednieuwe website en een nieuw modern logo!

Ontdek onze nieuwe website

Met trots kan ik u melden dat de nieuwe website van balie Antwerpen zonet werd gelanceerd. Ons team kennis en communicatie heeft er de voorbije maanden achter de schermen hard aan gewerkt. En het resultaat mag er zijn.

We hebben vooral ingezet op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en toegankelijke omgeving om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De vernieuwde site heeft een moderne uitstraling, een verbeterde navigatie en allerlei nieuwe functionaliteiten om nog efficiënter te werken.

Onze site is ontworpen met bijzondere aandacht voor onze twee belangrijkste doelgroepen: u, onze advocaten en de burgers die een beroep op uw en onze diensten willen doen. Op de homepagina worden beide groepen duidelijk van elkaar gescheiden om u sneller naar de juiste informatie te leiden.

Voor rechtzoekenden hebben we vooral de focus gelegd op gebruiksgemak, zodat zij eenvoudig informatie kunnen vinden over gratis juridisch advies en het aanvragen van een pro-Deoadvocaat, beschikbaar in drie talen.

Voor advocaten biedt de site nu een snelle toegang tot het laatste nieuws, evenementen en belangrijke deadlines. Onder ‘Loopbaan’ vindt u alle cruciale informatie en documenten voor elke fase van uw carrière. We hopen dat de vernieuwde bibliotheekpagina’s ook in de smaak vallen. Daarnaast kunt u nog steeds vacatures van uw kantoor laten plaatsen.

Neem gerust even de tijd om een kijkje te nemen. Hopelijk bent u even enthousiast als ik. We zijn in ieder geval benieuwd naar uw feedback!

Ons nieuwe logo

Het zal de aandachtige lezer niet zijn ontgaan. Ook ons logo heeft een update gekregen. De symbolische driehoek is behouden, maar in een nieuwe vorm die onze drie locaties samenbrengt. Het logo fungeert als wegwijzer, symbool voor onze rol als richtinggevende organisatie voor zowel advocaten als rechtzoekenden. U ziet er wellicht ook een dak of huis in, wat ons streven naar een ‘huis van vertrouwen’ uitdrukt, en natuurlijk de letter A, die staat voor Antwerpen.

Waarom

Het nieuwe logo en de website markeren een verdere stap in de voortdurende professionalisering en modernisering van de balie. We blijven permanent inzetten op het bieden van hoogwaardige service en ondersteuning om u elke dag wat beter van dienst te kunnen zijn.

Blijf in contact

Zoals altijd staan we open voor uw ideeën en feedback. Heeft u vragen of suggesties? Neem dan zeker contact met ons op via communicatie@balieantwerpen.be.

En blijf vooral onze website regelmatig bezoeken om up-to-date te blijven.

Tot slot wens ik u een mooi gerechtelijk jaar vol professionele voldoening, met boeiende ontmoetingen, veel deontologische wijsheid en een gezonde dosis confraterniteit. Het maakt ons mooie maar zware beroep eens zo aangenaam.